Enguany, degut a la COVID-19, s’allarguen les dates per fer-la fins el dia 31 de març

Aquest any la Transéquia se celebra durant tot el mes de març. A data d’avui ja portem gairebé 200 dorsals,  i fem una crida a aprofitar el bon temps que vindrà i l’arribada de la Setmana Santa per animar als que encara no ho han fet, a participar-hi. 

A QUÈ ES DESTINEN ELS BENEFICIS DE LA TRANSÉQUIA?

La COVID-19 ha generat un impacte enorme en diferents àmbits de la societat, amb especial incidència en el de la salut. Per això, enguany, els beneficis de la Transéquia es destinaran a la creació, juntament amb la Fundació Althaia, d’un ajut destinat al  finançament de projectes de recerca científica mèdica sobre la Covid-19 per a  professionals de la Fundació Althaia i Sant Andreu Salut.

En trobareu més informació a https://www.transequia.cat/els-valors-de-la-transequia

COM PUC FER LA INSCRIPCIÓ?

Les inscripcions que es poden fer online fins al 31 de març, seran diferents que els altres anys. S’ha ideat un escalat d’aportacions, amb recompenses associades. Quan el participant s’inscriu, rep el dorsal al correu electrònic, i amb el mateix correu, podrà passar a recollir al Museu de la Tècnica gratuïtament, la seva recompensa. Si no pot passar, pot optar per l’opció d’enviar-ho a casa. Des de la Fundació Aigües de Manresa – Junta de la Séquia també animem a tots els participants a fer-se una foto per a les xarxes i etiquetar-se amb el #transequia2021.

Les inscripcions es faran a través d’aquest enllaç transequia.cat/inscriu-te i poden ser de 5/10/25/30/45/50€ o la quantitat que es vulgui.