La nova imatge de Transéquia no és només un cartell, si no la creació d’una marca, un logotip que a partir d’ara ens acompanyarà sempre. Aquest bloc quadrat que tanca el nom de Transéquia transmet tots els valors que hi lliguem: territori, arrelament, sensibilitat per l’entorn, etc. I lligada amb les textures orgàniques de fons, i de la pàgina web, ens transporten a una Transéquia sostenible, solidaria i respectuosa.

Qui l’ha fet?

La nova imatge és creació d’en Xevi Victori, creatiu gràfic i gerent junt amb Aida Garriga del estudi Duplex Creativity.

Són especialistes en solucions de comunicació que aportin valor a partir de la suma de l’estratègia, la creativitat i el disseny gràfic. Desenvolupen projectes per a organismes públics, entitats, empreses i clients privats però sempre a través de linies fresques i molta creativitat, creant solucions simples, efectives i personalitzades que contribueixin a donar força als projectes dels seus clients.

Duplex creativity està compost per un equip de sis professionals en diferents especialitats, i que treballen amb projectes pluridisciplinaris. Treballen amb marques conegudes com Nespresso, Munic, Iberspa, Katia, Veltia, etc… (www.duplexcreativity.com